Glad Påsk med spännande projekt

Glad påsk på er vänner! Vilket härligt väder. Det passar dessutom oss väldigt bra eftersom vi påbörjat vårt andra projekt med vanbygge! Jag har nog inte berättat om det för er tidigare. Men vår första van, Opel Vivaro, är såld och kommer att fortsätta vara en campervan neråt Europa i sommar. Det kändes lite vemodigt att sälja den, men vi har länge känt att vi behöver en större. Men tänk vad många roliga äventyr vi gjort i den, som även dottern har varit med på ibland. Så den 18 februari hittade vi vår nya campervan, en Citroen Jumper! Det kommer mer uppdateringar såklart om vårt nya spännande projekt!

Påsklunch 2021

I år har det inte blivit mycket till påskmat alls. Vi renoverar, dottern renoverar, sonen är inte hemma. Förra påsken var vi nog också själva men då hade jag enormt sug på gottigheter som ni ser ovan, och inget stort projekt på gång. Och nu blir jag ju jättesugen på smörgåstårta! Men vi får se, jag tror inte det finns tid till att fixa med påskmat. Kanske finns det någon sillburk och lite ägg vi kan äta till frulle idag. Ha det gott!