Mot Kap Verde

Har jag berättat att vi skulle till Egypten nu i april? Hur som helst så blev den resan inställd då den hade för få bokningar. Inte mig emot. Jag har varit där en gång tidigare, i Hurghada, det räckte gott för mig. Det är ett härligt klimat, men inte så mycket mer. Vi fick i alla fall tänka om snabbt, och hittade en resa till Kap Verde istället. Där har vi aldrig varit någon av oss. Åker med syrran och svåger. Det ska bli otroligt härligt. Känner verkligen för sol och bad nu!

Kap Verde ligger i Atlanten utanför Afrikas nordvästra kust. Dock väldigt nära ekvatorn, så det gäller ju att skydda sig nu när bleka huden ska ut i ljuset. Bunkrat med solfaktor. Vädret just nu på Kap Verde är 26 grader varmt och droppar till ca 20 grader på natten.

Nu har jag packat klart det mesta, men stänger väskan gör jag först imorgon bitti. Jag kommer sakna Tusse, men han kommer att ha sonen som sällskap.

riu palace kap verde
Bildkälla: Kap Verde