God fortsättning på 2022

Det nya året firades in hemma i lugn och ro. Plankstek med hemmagjord rödvinssås. Nu är vi redan en vecka in på nya året och i helgen så kom syrran och svåger på besök. Kul att äntligen ses eftersom vi fick ställa in rockkonserten på grund av sjukdom. Annars skulle vi ha åkt till Stockholm i december och fått se Smash into Pieces. Enligt syrran var det bra ös och det kan jag förstå, dem har gjort en hel del bra låtar.

Den här helgen har vi badat förstås och skålat in året med lite bubbel och väldigt god mat. Under lördagen rev vi av ett två timmar långt padelpass tillsammans. Vi har pratat om det länge och nu hade dem tagit med två extra padelrack. Det var första gången som syrran spelade padel, och det verkade som att hon tyckte det var kul. Bättre än mig på att serva dessutom haha.. Idag tog vi en promenad och jag tog med mig kameran. Lite roligare är det ju att fota när det kommit snö.

Imorgon ska vi till veterinären med Sotis, gammelkatten. Han börjar bli skruttig och vi har bokat en seniorkontroll. Han jamar på nätterna, och det änder oftare att han gör sina behov utanför lådan. Han hör och ser dåligt och har inte samma energi. Men är man som han 17 år så tar ju åldern ut sin rätt. I kattaår blir det väl typ över 80 människoår eller något. Vi får se vad veterinären säger imorgon.

kottar
Kottar i snö
vinterfoton