Snön som föll

Snön vi fick, har snart töat bort lika fort som den föll. Jag har jobbat den här veckan, förutom idag då jag haft ledigt. Jag hade ju tänkt ta en mysig promenad i snön, men det var så mycket tö så jag struntade i det. Istället blev det ett träningspass inomhus, lite jogg på löpbandet och lyfte lite vikter. Tog i en hel del så imorgon misstänker jag att jag kommer få ont i musklerna! Efter det blev det lite städning här hemma till bra musik av Volbeats nya, Aloks nya samt lite av Cherrie.

Tusse har agerat modell idag. Han trivdes rätt bra utomhus när snön töa bort. Vi har lagt en fäll på värmepumpen där han satt och kikade. Fällen får vi ta in och torka ibland eftersom det inte är under tak. Men det är ju någonting att vila tassarna på i alla fall om vi inte är hemma till exempel. Till nästa år SKA vi bygga ett litet krypin med tak där katterna kan skydda sig mot väder och vind. Även Sotis kom ut en sväng. Sen vill han in, och sen ut igen. Jag tog ett foto av den där julrenen med LED-belysning som vi fyndade på ClasOhlson. Den lyser fint i mörkret.

Imorgon tänkte jag ta med maken till Örebro stad. Det är nämligen sista dagen för Magic Forest. Man har förvandlat stadsparken till en magisk ljuspark med färger, ljus och figurer. Varje halvtimme får man uppleva ett fint ljusspel. Har någon av er sett den? Om inte, passa på imorgon! Trevlig kväll! Imorgon är det årets sista dag!

snö i uppförsbacken
Snö i uppförsbacken