Snö i uppförsbacken

Snö! Så kom det till slut lite snö och efter det kommer tö. Man får ju passa på att ta lite foton så länge det vita täcket ligger kvar. Katterna tycker nog det är lite spännande med snön. De ska gå in, ut, in, ut. Och så håller det på. Gammelkatten orkar inte gå så långt från huset nu för tiden, på sin höjd över till grannen vad jag vet. Tusse däremot har spring i benen och tycker det är kul att jaga snöbollar.

I övrigt var det en lugn helg, med en förkyld make och inställd Stockholms-resa. Vi skulle ha gått på konsert, Smash Into Pieces, på Nalen. Men som sagt, förkylningstid så det var bara att ställa in. Tredje advent redan, julgranen är klädd och de flesta julklapparna är inslagna. Imorgon tar vi tag i måndagen!

Snö
Tusse och snöbollen
Kattporträtt
Bump my nose
Sotis i snön
Sotis spanar på Tusse
Tusse
Tusse spanar tillbaka
Sotis