Endorfiner saknas

Endorfiner, saknas nu kan jag säga. Kroppens egna morfin sägs det. Så sant! Jag har inte vågat träna efter operationen. Imorgon är det två veckor sedan. Enligt kirurgen tyckte han att jag kunde träna redan efter tre dygn,…men eller hur. Absolut inte. Jag tror nog att det är helt okej nu, för stygnen verkar ha lossnat de flesta vad jag kan se i alla fall. Lite gul och blå sådär. Tidigare var jag väldigt öm, minsta steg så har det stramat och värkt. Inte outhärdligt, men det har gjort att jag hoppat träningen helt enkelt.

Dessutom är låret fortsatt lite domnat på ett ställe, men det går väl över med tiden hoppas jag. Men jag ska börja lite försiktigt med träningen nu i veckan. Jag kan ju faktiskt fokusera på andra delar av kroppen än bara knäböj. Köra lite armar istället. Jag är glad att kroppen längtar efter att röra på sig igen!

endorfiner
Noll aktivitet i vårt hemmagym just nu