Snart fjärde advent

Hey ho, vad tiden flyger iväg. Fjärde advent coming up! Idag har jag påbörjat lite julledigt. Tyvärr så blev jag magsjuk dagarna innan men är på bättringsvägen nu. Skönt, för jag har ju tänkt julstöka lite i köket, men väntar nog till imorgon för säkerhets skull. Jag tänkte bland annat göra Rocky Roads, ni vet smälta choklad med nötter, mashmallows och Dumle typ. Men igår åt maken upp alla pistagenötter, och så upptäckte jag att chokladen gick ut i april. Men det går ju att köpa nytt förstås, vi får se. Köttbullar ska rullas i alla fall, enklast att skjutsa in i ugnen och sedan steka på för fin yta när det är dags att äta på julafton. Skinkan ska griljeras. Rödkål ska ner i 1-2-3-lag, så gott!! Ska nog göra pressad gurka också. Janssons äter inte min familj, jag kan tycka det är gott, vi får se om jag gör någon minivariant.

Granen är klädd sedan förra helgen, och lite julklappar finns där under. Sen ska det julstädas lite också, men jag får ta lite då och då. Vi fick snö och nu har den töat bort, så trist. Hoppas på snö till jul.

fjärde advent
Jul på fönsterbrädan