Vintertid och firande

Vintertid, och firande hos oss i helgen. Maken har fyllt och jag fyller i dagarna. Det fick bli smörgåstårta, en vanlig med skinka och leverpastej. Brieost, rostbiff och andra gottigheter uppepå. Emma och pojkvän kom över. Dem hade gått ihop med William och gav mig och maken en ölprovning i present. Det kommer bli riktigt trevligt så nu ska vi bara boka datum och plats!

I övrigt var helgen väldigt lugn. Vi har beställt en frys med hemleverans. Jo, vi behöver ju en extra frys eftersom vi även beställt highlander-kött till helgen. En kvarts oxe som vi brukar varje höst. Den frysen vi hade innan har alltså gett upp nu.

Det blev ju även vintertid igen förstås, tillbaka en timme. Lite ljusare på morgonen men så mörkt och trist på väg hem från jobbet. Under vintern är även katterna inomhus mer. Jag har köpt ny Felliway doftavgivare, Felliway Friends för att vara exakt. Kan vara bra med lite må bra-dofter nu så grabbarna grus kan komma överens inomhus i vinter. I och för sig så orkar inte gammelkatten bråka så mycket längre. Det blev inte mycket till halloween-pynt i helgen. Men katterna fick ställa upp på lite bilder med Batman-vingar och Scream-scarf. Kika in på deras egna instagram; ”katterna.i.uppförsbacken”.

vintertid
Vintertid och firande