En tidig söndag

En tidig söndag, med fullt ös på padelbanan. Det blev ett pass redan kl 9. Antingen det eller kl 19 på kvällen, så valet var ganska enkelt. Efter det hem, äta lite frukost och tvätta ikapp.

I fredags gick ett gäng timmar åt att stycka, packa och frysa in den årliga köttleveransen. Vi har faktiskt lite kött kvar från förra året, det känns bra eftersom vi försöker dra ner på köttätandet. Men det är inte lätt med två köttgalna här hemma. Katterna fick sig också en och annan bit av det, har även fryst in ett par påsar åt dem. Fast Sotis är inte så förtjust att tugga så stora köttbitar som Tusse slukar. Han slickar hellre i sig lite köttfärs.

Annars har det inte hänt så mycket den här helgen. Var iväg till gallerian och inhandlade lite nödvändigt som saknades hemma. Tyvärr hann vi inte med någon promenad i solskenet igår. Idag regnar det och jag har inte lust att gå ut i kallblåsten. Det får räcka med passet på padelbanan.