Fars dag 2021

Fars dag 2021, högaktuellt just nu eftersom vi firar fars dag till helgen. Jag klickade hem en skäggolja till maken, far till mina barn som han är, och skäggig. Dalarnas ekobutik på nätet har spännande små presenter till fars dag. Är ni också ute efter just skäggolja? Denna är gjord på naturliga, ekologiska oljor av högsta kvalitet. Passa på just nu med 20% på ett helt köp för medlemmar.

Det blev även min favorittvål med aktivt kol. Samt en eterisk olja Ylang Ylang som har en sensuell blommig och fyllig doft som påminner om hägg och syren. Den ska jag använda bland annat som sköljmedel. Jag blandar med ättika som jag använder som sköljmedel sedan en tid tillbaka.

Fars dag 2021

Fars dag 2021 – lyxig & väldoftande EKO-skäggolja

Återfuktande skäggolja gjord på naturliga, ekologiska oljor av högsta kvalitet. Kliande skägg och hudirritation blir ett minne blott tack vare en unik sammansättning ingredienser som vårdar både skägg och hud.

DOFT
Coconut Bourbon” har en härlig doft av Tonkaböna, Sandelträ, Rosenträ och en spännande hint av kokosnöt.

APPLICERING
Applicera oljan direkt i skägget – massera ända ner till huden för Återfuktning, eller håll dig till skäggets toppar och längder om du bara är ute efter extra lyster.

EGENSKAPER
Ekologisk skäggolja som ger en perfekt känsla som varken känns kladdig eller fet. Skäggoljan skyddar och återfuktar ditt skägg och huden under skägget vilket motverkar klåda och irritation. Lämpar sig riktigt bra kalla vinterdagar och dagar du upplever hyn och skägget som extra torrt.

Rik på antioxidanter och essentiella fettsyror vilket ger näring till skäggets fibrer samtidigt som oljan även hjälper till att bygga upp och stärka hudens barriärskikt.