Nya posters i vårt hemmagym

Nya posters på väggen i vårt hemmagym. Boxinghandskarna 2779-worn-boxing-gloves, passar ju väldans bra. Inte för att jag har några, ej heller boxningssäck, men i det rummet så är det kämpa som gäller! Och en påminnelse med postern 2909-time-flies med texten ”The bad news is time flies, the good news is you´re the pilot” för lite pepp. Ingen tid att lata sig på soffan vareviga dag, utan att klämma in ett litet träningspass då och då. Ramarna hittade jag ute i handeln, även den lilla solspegeln med en krok.

nya posters
Nya posters

Jag tycker själv att jag har fått in en ganska bra rutin på min träning nu. Det blir i alla fall minst 1 – 3 pass i veckan, växlande mellan att lyfta vikter, jogga på löpbandet och padel. Känner att jag blivit starkare och fått avancera med gummibandet till starkare varianter. Vet inte vad jag skulle gjort utan vårt hemmagym. Det har verkligen hjälpt oss enormt, särskilt i covid-19-tider.

Nu just idag 29 september, på grund av hög vaccinationstäckning hävs förskrifter, råd och rekommendationer riktade mot verksamheter. Fortsatt gäller åtgärderna mot smittspridning inom vård- och omsorg. Samt att vaccinera sig bör man, särskilt om man vill leva ett någorlunda normalt liv igen.

Tavla med budskap
solspegel