Nattkläder från Hunkemöller

Nattkläder i skönaste kvalitet. Hur nöjd blev jag efter att ha provat det jag beställde från Hunkemöller? Väldigt nöjd kan jag säga. Det är nog första gången jag beställer därifrån, och det var ju inte sista kan jag lova. Det finns så mycket fint att lägga ögonen på. Det var inte lätt att välja bland nattkläder, underkläder, sportkläder, badkläder och så mycket mera!

nattkläder i sammet
Skön sammet

Som ni ser enligt bild valde jag fuskpälstofflor i rosa velour. Söta och sköna. Linne och shorts i sammet och spets. Jag gillar ju leoprint som ni vet. Svart morgonrock även den i skönaste sammet. Allt passade bra och är väldigt sköna att ha på. Jag kan få lite ”kli” av spets, men än så länge har det gått ganska bra tycker jag, och har faktiskt sovit en natt i linne och shorts. Jag har använt andra spetslinnen förut, men har inte kunnat använda dem då de har kliat så mot kroppen. Så det här är ett bra betyg! Så vad tycker ni, visst ser dem sköna ut?

nattkläder Hunkemöller
Nattkläder Hunkemöller

Sportkläder från Hunkemöller

Passade också på att välja en härlig sporttröja i velour som gör den supermjuk. Den är riktigt skön och har en hög krage som jag gillar. Jag råkade missa att det var en kort modell, men med ett långt linne så går det ju. Man ska vara stolt över sin kropp. Dem har även träningstights som jag skulle vilja prova, med en ficka på sidan av benet till mobilen eller något annat. Samt i leoprint bara det liksom!

sportjacka hunkemöller
I samarbete med Hunkemöller