Fira jul 2020

Fira jul i år kändes annorlunda med coronapandemin som härjar där ute. Vi firade med vår lilla familj, och svärfar fick snällt stanna i Stockholm. Våra barn firade med oss på dagen, och dotterns kille kikade även in en stund på eftermiddagen. Vid 17-tiden drog dem vidare för att fortsätta fira jul hos sina respektive. Den ena for iväg till Mullhyttan, och den andra till Gävle. Och där satt jag och maken själva på julaftonskvällen. Märklig känsla. Saknar.

Vi hoppade ner i spabadet och stirrade på stjärnorna. Sedan mös vi framför brasan och kikade på julkonserten på TV.

Dagen innan blev det såklart uppesittarkväll med Bingolotto, och vi vann nästan alla pengar tillbaka som vi lagt ut på lotterna.

Det var en lugnt och skön julafton och jag tror barnen var nöjda med julklapparna. Katterna fick också en varsin julklapp,.haha för skojs skull. En varsin ny matskål, lite mer ergonomiska. Så jag ska hålla koll om Tusse inte dräller all mat utanför matskålen eftersom han äter som en grävskopa. Dem fick även någon typ av sov- och lekpåse som prasslar, och den är dem gansk ointresserade av för tillfället. Vill ni kika på katternas julafton så leta upp dem på Instagram på ”twocatsuphill” eller ”katternaiuppförsbacken”.

Önskar er alla en god jul lite så här på annandag jul! Hoppas ni haft det bra trots dessa tider.

fira jul 2020
Årets julgran, liknande förra året.
Men fler röda julklappar!