Frost över ljung

Frost. Vaknar till vitt krisp över hela landskapet. Så vackert! Lagom till första advent som är imorgon. Imorgon tänkte jag fixa till adventsljusstaken och lite annat småfix som hör julen till. Vi for iväg för att inhandla lite sånt som tagit slut. Batterier, ljus etcetera. Hittade en fin julros, blåa hyacinter, en söt ny julkula till julgranen också. Och förstås massor med ljus som går åt fort i dessa tider. På eko hittade jag en väldigt mysig teddypläd med fint tryck. Ska försöka få till en bild på den.

Vad gäller fotandet så har oktober varit sämst vad gäller att fotografera. Men när vinterkrispen kommer blir det genast lite mer intressant att fotografera igen. Så nu bjuder jag på lite bilder med frost så här sent om kvällen.

Saknar mina stora barn som är på varsitt håll mestadels av tiden. Sonen håller till hos tjejen i Gävle då och då, och dottern har så gott som flyttat hemifrån till sin kille som har ett eget hus. Hoppsan hejsan vad fort det gick från den ena dan till den andra känns det som. Men det är ju bara kul för dem att ha hittat kärleken, och jag är så glad för deras skull.

frost
Frostad ljung
frost ljung