Prestationshöjare

Prestationshöjare full med energi. Naturlig energi från grönt te, yerba mate & guarana. FNX kosttillskott är formulerade för att hjälpa dig att uthärda längre, återhämta dig och bygga styrka snabbare.

Ladda före ditt träningspass med Recharge som höjer din prestation och främjar resultat. Visste du att när vi tränar skapar vi vävnadsskador och muskelnedbrytning? Ja så är det, och vi använder även mycket av vårt lagrade glykogen och proteiner, vilket lämnar oss utarmade. Så det är viktigt att också tanka på med mer protein efter träning.

prestationshöjare
FNX FIT

Prestationshöjare – vad innehåller den

Prestationshöjare är ett sammansatt kosttillskott som kan variera sig från produkt till produkt, och beroende på vilken effekt du vill nå. Några nyckelingredienser kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin. Man brukar säga att prestationshöjare har tre grundegenskaper – framkalla fokus, främja pump och förbättra din uthållighet.

Vad är Beta-Alanin?

Aminosyran beta-alanin behövs för att upprätthålla nivåerna av karnosin i dina muskler. Karnosin är ett ämne som hjälper till att hålla mjölksyran borta från musklerna under ett träningspass.

Många gillar beta-alanin för att det har en tendens att framkalla stickningar i huden medan andra tycker att stickningarna är obehagliga.
Själv tycker jag det är obehagligt, men det försvinner inom någon timme. Dock ska inte stickningarna misstas för den huvudsakliga effekten med beta-alanin, för det är egentligen bara en biverkning.

FNX FIT GEAR
Snygga träningskläder!