Magasinera

Magasinera, det kan vara något inför vår kommande renovering. Har jag berättat att vi länge velat göra om vår hall? Ja okej, det är kanske inte så mycket att röja inför det lilla tänker ni. Men det blir inte så litet. Det börjar i hallen men kommer medföra kedjereaktioner.

Vi ska nämligen ta bort garderoberna, som är tre stycken från golv till tak, där liksom tak och golv är lagt runt om dessa. Mm-m, så det betyder nytt golv och tak. Så när vi ändå är i farten och byter ut det så kan vi lika gärna fortsätta in i vardagsrummet. Plus att vårt badrum är oerhört tråkigt och alldeles för avlångt. Badrummet ligger mitt emellan hall och vardagsrum, så lika bra att smida medans järnet är varmt och korta ner det. Det var förra året vi började tänka kring renovering av hall med mera, och att det kommer bli tufft.

magasinera

Magasinera inför renovering

Men detta blir ju en riktigt ordentlig renovering. Mitt i allt ståhej vill man ju slippa få byggdamm på alla möbler, och man ska ju kunna röra sig i huset utan att skada sig. Det behöver ju faktiskt inte bli rörigare än vad det är. Så jag har kikat lite på det här med magasinering och exempelvis sökt på magasinering Stockholm och kollat vad det finns för företag som sysslar med detta i huvudstaden. Så man har något att prisjämföra med om det skulle bli dags. Företaget jag länkar till skulle exempelvis vara perfekt att använda sig av. Magasinera smidigt enkelt och praktiskt med ett mobilt magasin. Det gillar jag! Dessa magasin är containers i plywood och stål med inbyggd ventilation.

Hade jag bott i Stockholm, hade jag lätt anlitat någon sådan typ av firma. I och för sig kanske de inte är omöjliga om man skulle vilja köpa deras tjänst någon annanstans i landet.