Volbeat i Tele2 Arena

Volbeat i Tele 2 Arena, alltså vilken kväll! De var riktigt bra, och Volbeat är absolut en rockgrupp värd att se live!! Det går inte att sitta still när Volbeat röjer på scenen. Nu hade vi ju sittplatser, men det gjorde absolut ingenting för vi var ju på plats! Vi och 33000 fans! Helt galet, det var nästan fullt.

Förra gången jag såg Volbeat var 2013 för sex år sedan, även då i Tele 2 Arena. Men den gången var det 7300 fans och jag stod längst fram. Det var väldigt häftigt, särskilt när sångaren gör ett stage dive precis ovanför mig. Åh, vilka minnen!

Årets konsert var helt klart grym. För att inte tala om på slutet när de släppte ut stora bollar och konfetti. Tänk om man hade stått där då! Men vi var alla supernöjda med kvällen ändå för det var röj även på läktarna kan jag säga. Jag kan absolut tänka mig att se Volbeat igen. Man kanske skulle gå på Sweden Rock!

Har ni inte hört denna danska rockgrupp så gå in här! Där finns videos, butik med mera.

tele 2 arena
Tele2 Arena
volbeat