Black Week och 24-timmars deals

Black Week har satt igång, ingen som missat det antar jag!? Jag har idag gjort mitt första fynd, och klickade hem dessa fina stolar med hela 84% rabatt. Gällde ju bara i 24 timmar, idag, och är redan slutsålda såg jag när jag nyss kikade in igen.

Hann inte ens läsa på innan, utan det sa bara shouf shouf så hade jag beställt 6 st. Det var liksom bara, de här stolarna vill jag ha…, i vitt! Det var inte ett onödigt impulsköp måste jag ju få tillägga, stolar är alltid bra att ha. Plus att vi behöver byta ut några gamla trästolar som står utplacerade lite här och där i huset. Jag föll för materialet och såklart designen. Nu när jag läser så har de faktiskt fått rätt bra betyg av en del som tycker de var sköna att sitta i, stabila och lättmonterade. Så det känns bra!

Jag vill nog ha dessa lite överallt i hemmet, kan tänka mig fyra stycken ute på altan i sommar, och kanske två stycken på vår inglasade altan för extra sittplatser. Dessutom skulle det vara fint med fårskinn i. Men vi får se hur det blir när jag får hem dem.

black week

Stol Ulricehamn – Jotex

 

Black Week och 24-timmars deals

Jag kan lätt få lite puls när jag ser något jag verkligen vill ha, särskilt när det är för ett otroligt bra pressat pris. Just Black Week är ju sådant tillfälle som priserna kan bli väldigt låga. Nackdelen är att det tar slut fort och är tidsbegränsat, precis som stolarna ovan var. Men var inte ledsna om ni inte hann med just dessa stolar, det kommer andra nya deals varje dag.

Ha en plan och var målmedveten

Det gäller att ha koll på sina favoritbutiker och nätsajter den här veckan!
Var förberedd och skanna av hemmet vad du faktiskt behöver och inte.
Planera inför kommande födelsedagar, och för att inte tala om julen!

Något vi skulle behöva byta ut är till exempel handdukar av alla de slag, så kanske att jag spanar in lite sånt.

Men så här i juletider är det ju även perfekt att fynda julklappar! Förra året fyndade jag en parfym till dottern i julklapp.

Dottern är ju tokig i kläder så kanske Nelly via Rabble kan vara ett ställe att fynda tonårskläder på. Nelly har nya deals varje dag, och en rolig röstning där man kan vara med och påverka inför morgondagens deal! Nelly finns även på Bonusway, vilket är ytterligare ett tips från mig för att få tillbaka en viss procent på sina nätköp.

Shoppa lugnt, men målmedvetet friends!