Black Friday – de bästa rabattkoderna

Black Friday har väl inte någon missat? Den hetaste dagen på året, och konceptet kommer från USA förstås. Mailen fylls snabbt med mängder av erbjudanden från alla möjliga olika håll. Jag måste erkänna att jag blir lite snurrig och hittills har allt hamnat i papperskorgen. Däremot så har jag ett ställe där jag kan lugna ner mig och lugnt kolla in heta rabatter och erbjudanden. Hos Rabble har redan Black Week-kampanjen dragit igång med de bästa rabattkoderna och kampanjerna samlade på ett och samma ställe.

Black Friday-tips

Inför den stora shoppingdagen, fredagen den 24 november har jag ett tips! Om jag använder mig av mobilen och Rabble-appen, tar jag en skärmdump på det jag gillar. På så vis får jag snabbt en komihåglista att gå tillbaka till. Men många gör kanske redan så, eller har ni något annat enkelt knep?

Själv tänkte jag leta efter julklappar, man får ju passa på. Dottern önskar sig Ariana Grandes parfym som hon även doftat på ute i affären. Den luktar riktigt gott tycker jag också, även fast det tydligen är en ungdomlig och chic doft. Men vad fasen jag är väl ungdomlig, och vem bryr sig. Gillar man den så gör man.

Toppnoter: Krispigt päron, rosa grapefrukt, saftiga hallon.
Hjärtanoter: Liljekonvalj, rosenknoppar, orkidé.
Basnoter: Marshmellow, krämig mysk, ljust trä.

Hittade faktiskt den parfymen hos grandparfym.se för cirka 300 kr (beroende på mängd). Hade nog inte hittat den lika snabbt och lätt om jag inte haft Rabble-appen, när jag satt i soffan och slösurfade igår. Det fanns en massa annat där som jag blev nyfiken på, bland annat hudvård från Dermalogica.

Skulle man nu inte hitta det man söker på självaste Black Friday, så har ni ju alltid Cyber Monday, måndagen efter fredagen den 24 november.

Shoppa lugnt där ute vänner!

black friday

I samarbete med Rabble