Utomhusbelysning

Utomhusbelysning, inomhusbelysning. Det är bra med många ljuskällor, särskilt inomhus i ett rum. Det blir liksom vänligare för ögat. Det blir stor skillnad i ett rum med rätt ljussättning. Det sägs att ju större rum, desto fler ljuspunkter. Men ungefär 6 – 8 lampor är bra, beroende på hur stort rummet är då förstås. Vi har nog alldeles för lite inomhusbelysning nu när jag kikar runt lite från där jag sitter i vardagsrummet. Vi har nu tre ljuskällor, alldeles för lite alltså.  Men vi använder gärna energisnåla lampor.

Utomhusbelysning är välkomnande

Vintertid har vi ju väldigt många mörka timmar. Vi målade vår bruna tegelfasad vit förra året. Alltså det blev så bra med vitmålad tegelvägg! Vi är supernöjda! Och vad passade bättre än en riktigt fin utomhusbelysning ovanför som lyser ner på väggarna. Vi har valt LED som ljuskälla. LED ska vad jag vet vara ett bra miljöval och energisnålt. Det är otroligt välkomnande när huset lyser upp på det viset.

Men även utomhus skulle jag vilja ha mer belysning. På vår framsida skulle det vara fint med dessa två vackra LED-solcellslampor ”Flintstone” av glas. De är tillverkade av massivt äkta glas och fullt laddade är lystiden sex timmar. Skulle bli en fin detalj tror jag!

Är du också på jakt efter belysning så kan du via länken läsa mer om utomhusbelysning, och välja mellan mängder av designer. Hitta rätt belysning för just ditt hem. En bra grej är att denna sida även finns hos Bonusway, vilket kan ge dig bonus för ditt köp! Jag använder mig själv av Bonusway när jag handlar på nätet, perfekt med en liten bonus att plocka ut när den vuxit lite.

Nu tänker jag sjunka ner i soffan och kolla på fotbollsmatchen mellan Brasilien och Belgien. Imorgon hejar vi på Sverige!!

 

utomhusbelysning

Utomhusbelysning

 

I samarbete med lamp24.se