Övertid

Övertid. Nu mina rara läsare är jag slut som människa. Fast jag har ett par växlar kvar. Har jobbat extra ett par helger i rad. Denna helgen blev det även lördag och söndag, heldag lördag och halva söndag. Men man får väl passa på när man erbjuds kvalificerad övertid inom mitt yrke som MVA. Skrivit mycket om feber, influensa, kräkningar etcetera, vilket är vanligt så här års.

I morse klädde jag ut mig till människa. Lite smink och klackar på fötterna. Gjorde även ett tappert försök med håret, mitt tunna slitna fula hår. Efter arbetspasset åkte jag till gallerian och letade efter ett par nya jeans. Provade tre par, och köpte ett par. Men redan när jag går ut från affären så ångrar jag mig lite. Vet inte varför riktigt, kanske för att jag inte använt jeans på evigheter. Inte hjälpte det att ha piffat till sig lite heller, omklädningsrum är liksom inte roliga att gå in i. Fast kanske en liten väckarklocka att göra ännu fler squats/knäböj…ha!

Men jag behöll dem och försökte hitta någon snygg blus till. Gärna med lite färgglatt mönster, och helst fåglar på. Hittade nada, ingen någonstans. Jo, en på H&M men just de storkarna var inte så jättefina. Provade ett par andra byxor där, och en top med spets. Satt rätt fint, men jag köpte det inte. Fan vad jag velar.

Nu är det kväll, brasan är tänd, och jag känner mig lite frusen. Antar att jag behöver krypa ner i en varm säng och sova. Snart. Under kvällen har det snöat en hel del, är lite trött på snö och kallt nu. Vill ha vår! Men bjuder ändå på snöiga foton.

övertid

Snö och solsken

Kaveldun

Nere vid sjön