Studentplakat online – banderoll

Studentplakat online. Jag har som jag nämnt tidigare redan börjat smida planer inför sonens student i år.

Det är ju en hel del som behöver införskaffas och planeras. Bjuda in folk till en liten fest med god plockmat. Kläder, skor, studentpresent m.m. Studentmössan är beställd och är designad enligt hans egna önskemål. Däremot så blir plakatet en överraskning från oss förstås. Vi vill ju välja ett roligt foto till den. Tänkte att det kunde vara lite kul att liksom uppmärksamma honom ordentligt, haha! Alla vet ju att man kan designa studentplakat online, men vissa sidor är så begränsade i sina val och lite tråkiga. Men jag hittade en riktigt bra sida, där de gärna hjälper till. Så! Istället för ett vanligt hederligt studentplakat, kan du designa din egen snygga banderoll!

Designa en studentbanderoll

Det var inte helt lätt att komma på en design som jag kände mig nöjd med. Men jag är ju så petig. Det tog några dagar eftersom jag hade så svårt att bestämma mig för en design. Men på den här sidan var det enkelt att fortsätta där jag slutat. Göra om, flytta, byta ut, förstora, förminska ja ni vet. Dessutom får man ju alla mått som en hjälp på vägen, så man förstår på ett ungefär hur stort det blir i verkligheten.

Jag valde mellan två foton som vi gillar skarpt. Det ena är den jag valde på banderollen som ni ser i bild. Det andra fotot vill jag också använda, när han ler brett med en glugg (ej i bild). Nu i efterhand kommer jag ju på att jag kunde ha haft båda fotona på banderollen. Jaha, men kanske gör jag ett studentplakat också,..bara för att det är så kul!

Sedan när dagen är här kommer vi såklart piffa till banderollen med ballonger och annat! Så detta är mitt tips till er om ni vill ha en annorlunda studentskylt än det vanliga plakatet.

studentplakat online

Studentbanderoll

Inför studenten 2018

 

 

I samarbete med Skyltmax