Specialkryssning på Östersjön

Specialkryssning på Östersjön var jag och några vänner med om. Jag tror inte att jag varit på en specialkryssning tidigare och om man googlar på det så får man ju upp många olika sådana. Som till exempel Rock the boat eller Summer invasion. Jag har i alla fall inte varit på någon liknande som jag åkte på den 28 december.

Specialkryssning på Östersjön

Vi åkte på Redline-kryssning med Silja Galaxy.🎤 🚢Skandinaviens största hip hop/reggae/r&b och soul. Hård kontroll innan man gick på båten där de öppnade varenda resväska och hundar som sniffade upp ett och annat.

Den kvällen på båten var ju en upplevelse minst sagt. Majoriteten var ungfolk 👀och så vi, en liten klick 70-talister. 🍸Men äsch vad gör det, åldern är ju bara en siffra vet ni väl!? Och vi hade väldigt kul i alla fall! Det var riktigt bra ös, inte så konstigt kanske med så mycket glada unga människor som verkligen brinner för den här musiken. Jag är ganska så ovetandes om de här artisterna, men många är ju riktigt bra! Vilken björk har jag sovit under? Jag har säkert hört någon låt på Spotify eller radion, sett på TV:n men inte hajat till förrän nu. Känner såklart till Kartellen och andra men det är bara vissa låtar som jag fastnar för.

Artisterna: Dani M, Linda Pira, Labyrint, Geedixon & Moms, Lamix, Kumba, Blen, Naod, Laura Arif, Jamilla Idris, Delgado.
DJ’s: Ametist, Melika, Black Moose, Yosef, TSB, Linda Jordan, Robin Kadir.
Dance Crew’s: Blackout Empire, Unruly Feminity.

specialkryssning

Det var drag ända fram på morgonkvisten. Ett gäng timmar långt innan midnatt och framåt med bra artister och dansgrupper. Dani M och Linda Pira äger ju, men även andra levererade. Riktigt bra anordnat och det var en härligt skön känsla och stämning hela kvällen. Även på discot lite senare.

Här får ni ett litet smakprov av vad jag fångade med Snapchat. (Observera att det inte är jag som skriker på slutet).