Märkesväskor

Är det inte lustigt att till och med något så enkelt som en väska är en del av ens outfit. Eller hur en väska kan vara passande till en situation eller inte.

Har ni någon gång sökt på märkesväskor online? Not me, men nu provade jag eftersom jag är i starkt behov av flera väskor. Inte en märkesväska nödvändigtvis egentligen, men jag har ingen sedan tidigare så varför inte. Jag hittade till designerväskan på nätet med massa info, tips och råd om trendiga väskor.

När vi var på Redline-kryssningen lånade jag en väska av dottern. Jag har väskor förstås, men kände inte för någon av dessa. Så jag lånade dotterns väska eftersom de jag hade inte passade, enligt mitt tycke just då. Den ena var alldeles för öppen, en bag. Den andra för liten och för utmärkande med blingbling-vingar på, en väska jag egentligen vill göra mig av med. Ingen märkesväska heller, så den kan jag sutta eller ge bort till Myrorna eller något.

Jag har inget starkt behov av just en märkesväska, men jag vet ju att jag slitit ut ett gäng väskor med åren. Så summan av det kanske hade varit en rejäl märkesväska i bra hållbar kvalitet istället. Om jag skulle köpa en märkesväska någon gång så kanske det skulle bli en sån här. Dessutom skulle jag nog vilja känna och klämma lite på en märkesväska innan jag köper den.

märkesväskor