Gott nytt 2018

Gott nytt 2018! Hos oss blev det en lugn nyårsafton i spabadet. Inte mycket till fyrverkerier i vår by, men vi fick se lite grann i alla fall. Vi hade kommit överens om att tacka nej till alla inbjudningar. Det har varit lite mycket den sista tiden, både roligheter och tråkigheter. Så det passade bra att bara ta det lugnt.

Vi åt god plankstek med oxfilé och till efterrätt blev det något ihopvispat hittepå då en del ingredienser var slut i affären. Så blir det när man jobbar på nyårsafton, och handlar i sista stund. Planera är inte vår starka sida alltid. Men den blev väl rätt så god, med smak av vit choklad och hjortron. Men inte alla i vår familj som gillar hjortron verkar det som.

Jag gör ingen summering av året. Allt finns ju här i bloggen, men jag kan konstatera att mina inlägg på bloggen inte varit så många som de en gång var. Det får bli bättre till nästa år. Nu blickar vi framåt och har planer för 2018 som jag verkligen hoppas blir som vi har tänkt oss. Mer om det någon annan dag.

Hoppas ni hade en fin nyårsafton alla rara som kikar in här.