Massagestund och känslosvall

Igår tog vi en skön massagestund i spabadet innan ”Så mycket bättre” började på TV. Det är så härligt att ligga där i 38-gradigt vatten, titta upp i himlen på stjärnor och stjärnfall. Flygplan passerar högt där uppe och fullmånen lyser stark. Denna gång hade jag mössa på mig även fast det inte var så många minusgrader ute direkt. Och så fick det bli en iskall öl som aldrig smakat bättre då den höll sig riktigt kall.

Efter ett varmt spabad med massage är vi ordentligt uppvärmda. Det är inte lika kul att gå ur poolen, lägga på locket och trippa in i kalla foppatofflor. Men ändå håller man sig varm en lång stund efteråt. Satt i soffan i bara linne, och inte som annars mysisar och stor filt över sig, och tittade på ”Så mycket bättre”. Precis vartenda avsnitt har jag bölat. Alltså vad är det med dessa artister, de kan verkligen förmedla känslor i sina texter och i sin inlevelse. Det är beundransvärt hur de klarar av att sjunga ut.

Jag har tagit lite bilder ute i trädgården. Så nedan följer en massa fina foton i dagsljus. Härligt med lite solljus inte sant! Klicka för bildspel eller scrolla. Inte heller i år fick jag skörda någon kronärtskocka, ej heller sojabönor eller björnbär,…jag tror nog att det blev väldigt dålig skörd i övrigt i år, i stort sett ingenting.

Bergbambu

inthegarden-nov16-2

inthegarden-nov16-3

Snö och is på spabadet

inthegarden-nov16-4

inthegarden-nov16-5

Hemmasnickrade bordet täckt med snö

inthegarden-nov16-6

Japanska gräsvippor

inthegarden-nov16-7

Snötäckta höstblommor

inthegarden-nov16-8

Murgröna

inthegarden-nov16-9

Kronärtskocksblad

inthegarden-nov16-10

Gräsvippor

inthegarden-nov16-11

Ångande spabad

One thought on “Massagestund och känslosvall

Comments are closed.