Stockholmsmässan inspirerar med foto och mat

Stockholmsmässan, både fotomässa och Food & Wine. I fredags var jag och några kollegor iväg på en bussresa dit. Det är alltid kul att gå runt där, bli inspirerad och köpa på sig en massa gottigheter till fina erbjudanden. Vi går alltid till fotomässan först, lyssnar på föreläsare och kikar på böcker samt tidningar. Galleriet inspirerar med konst, och vi förundras över hur en del verkligen kan få till det och skapa olika känslor genom ett foto.

Sedan går vi vidare till Food & Wine-mässan som bjuder på en stor mängd godsaker, erbjudanden och andra skojigheter. Vi såg ett par kändisar där också, men det blev inga selfies denna gång. Förra året fick jag ju till en bild med kocken Markus Aujalay. Laila Bagge var där, Plura och några andra duktiga kockar som jag kände igen men inte kommer ihåg namnet på just nu.

Eftersom vi åkte buss dit och hem på en och samma dag så blir det väldigt intensivt. Det är lockande att köpa vin- och ölkuponger så man får smaka på alla goda viner och öl som de bjuder på. Men inte heller i år tog vi chansen. Kanske för att man innerst inne tänker att bussresan hem är lång.

stockholmsmässan