Lediga jobb – roliga och utvecklande

Utvecklande och roliga jobb finns där ute, och det finns ju så många olika yrken. Jag har skrivit om det tidigare eftersom tonåringarna är mitt i just detta, att välja vad de vill jobba med efter sina studier. Inte lätt i unga år, och det finns ju så mycket att välja på. Behöver ju inte betyda att det de utbildar sig till är det de jobbar med resten av sitt liv.

utvecklande

Utvecklande och roligt – dröm stort

Själv har jag jobbat inom samma yrke sedan 1994, alltså lite över 20 år nånting, och blev ju inte det jag allra först utbildade mig till (svetsare). Men jag har trivts bra med mitt jobb som medicinsk vårdadministratör (läkarsekreterare), och gör än idag. Och idag har jag även mitt lilla företagande vid sidan om, vilket är roligt och ger mig den personliga utveckling som jag behöver. Det ska vara roligt att jobba, utvecklande och helt enkelt kul och ge energi! Man ska aldrig sluta drömma, det är ju det som driver dig framåt.

Och nu vill jag tipsa er om hur man lätt och smidigt kan hitta jobb runtom i landet. Exempelvis om du är student och vill dryga ut studentkassan så finns det lediga jobb Örebro, men även övriga delar av landet. Du kanske vill testa någonting nytt, eller så ska du flytta någon annanstans och behöver söka lediga jobb. Eller så söker du något att göra vid sidan om som jag.