Höstblommor vintertid

Vilket toppenväder vi fick i helgen! Så skönt att äntligen få lite ljus och slippa regnet. Och så har det snurrats tillbaka klockor igen. Tycker vi kan sluta göra det faktiskt, ha sommartid året runt istället. Det pratades om det på nyheterna för ett tag sedan, att politikerna funderar på att slopa vintertiden. I Ryssland tog man bort det för två år sedan tydligen. Det skulle ju vara nice att ha ljusare på eftermiddagarna istället.

Perfekt med finväder när vi skulle till Stockholm. Har träffat lillasyster med familj, och jag fick en så fin scarf i present. Sedan åkte vi iväg på föreläsning och fick en massa ny energi och pepp av inspirerande människor. Hela föreläsningen var på engelska och jag förstod precis allting,..haha vilken tur. Bara det är ju lärorikt. Men man lyssnar ju väääldigt noga, och efter en lång dag var det dags att åka hemåt mot Örebro igen. Kände snabbt att jag ville sluta ögonen en stund. Lånade kudde av dottern och försökt sova men det gick inte så bra. Så hon fick tillbaka kudden. Plötsligt hittar jag inte min nya scarf! Var är den!?….jaha jag har den runt halsen,…mmm okej.

Fotat lite närbilder av höstblommor jag har runt huset. Njut av inzoomad cyklamen, prydnadskål och någon typ av klöverväxt som blommar.

Höstblommor

autumnpotsupclose-2

Klöverväxt av något slag

autumnpotsupclose-3

Cyklamen

autumnpotsupclose-4

3 thoughts on “Höstblommor vintertid

  1. Härliga bilder du bjuder på. Och underbart att få en massa härlig inspiration på föreläsningar. Ha en fin kväll. Kram Annika

Comments are closed.