Christmas loading

Idag kom första snön! Inte för att jag blev sådär överlycklig precis, men det är ju ändå november nu så det är ju ofrånkomligt kanske. Dock jobbade jag hemifrån idag så jag behövde inte ge mig ut på de hala vägarna. Eldat i kaminen och druckit en två tre koppar varmt te. Teensen har lov och är också hemma.

Vi har i stort sett fått klart vårt nya gästrum, inrett med bäddsoffa och hyllsystem för att få in lite förvaring. Ett par detaljer kvar är det och sen kan jag nog visa ett par foton därifrån. I och med denna renovering så har vi hittat mängder med grejs som bara är att kasta. Hur skönt som helst att få lite ordning. Imorgon behöver jag köpa lite nya genomskinliga plastbackar med lock att fylla med det vi vill spara. Sånt där som man tar fram säsongvis, som juldekoration!

Hittade lite nytt fint juldeco på Ellos.

Juldekoration