Sketch style tattoo

Sketch style tattoo gillas! Som ni kanske minns ska jag göra en cover up tattoo. I december är det dags att tatuera över de två vingarna bak på vaden, ovanför hälsenan. Hon som ska tatuera mig sa att man skulle kunna fylla i vingarna helt, så det blir väldigt mörkt/svart just där. Så nu är frågan vad som ska komma ur det svarta. Blir det en korp som är väldigt kolsvart nertill och mynnar ut i ett mer tecknat motiv. Eller en fjäder. Eller ett annat djur. Jag gillar även korparna Hugin och Munin som står för tanken och minnet. Känner mig helsnurrig och har skrivit ut olika bilder och klipper/klistrar och pusslar för att få någon klarhet i vad jag skulle vilja ha på vaden.

Jag tänker mig i alla fall att tatueringen ska gå ut på sidan av vaden också. Jag gillar dessa tecknade illustrationer i en tatuering, och så får det gärna vara en blandning av olika motiv efter tycke och smak och det är ju bara jag som vet vad jag gillar och vad jag vill ha på vaden resten av livet. Bara det inte blir alldeles för rörigt, men för mig är det helt okej om man måstes syna en tatuering. Den ska först fånga intresset utan att behöva urskilja precis vad allt är, förrän man tar en närmare titt och bildar sin egen uppfattning och känsla.

 

Tecknade blommor – magnolia – körsbärsblom

sketch style tattoo

Korpar – Hugin och Munin – Fågel med sketchstreck och linjer – Panda