Veganska skönhetsprodukter

För två år sedan slutade jag prenumerera på Glossy Box och då hade jag fått hem boxarna i typ ett år eller nåt. Kände för ett litet break, som blev ganska långt ändå. Men eftersom tonårsdottern blir mer och mer nyfiken på smink så tänkte jag att det kunde vara kul att få hem de där boxarna igen. Så i fredags kom den första med temat Beauty Kick.

Veganska skönhetsprodukter – Glossy Box presenterar 3 stycken

I senaste boxen fick man 3 stycken veganska produkter. Bra att de tänker på sina kunder och efterfrågan verkar vara stor. Listar alla produkter nedan. Det var en bra box med en extra bonusprodukt som jag är nyfiken på.

  1. THE BODY SHOP Vegansk Himalayan charcoal mask. Grönt te från Japan och träkål av bambu från Himalaya. Låter intressant!
    Innehåll: Ej provat men kommer garanterat att göra det.
    Design: Provpåse 
  2. NABLA COSMETICS Vegansk cruelty free ögonskugga, ”ground state”. Lilaskimrande.
    Innehåll: Ej provat
    Design: Refill 
  3. MEDUSA’S MAKEUP Veganskt läppstift ”Sugar Daddy” nude-färgad, krämig. Dutta på ögonlocken om man har bråttom på morgonen.
    Innehåll: Ej provat, men dottern haffade denna direkt och gillade den.
    Design: MMM 
  4. BENEFIT Gimme brow! Ögonbrynsgel med fibrer av marscmallowextrakt för maxad volym.
    Innehåll: Provade på dottern men hon har redan så mörka ögonbryn. Inget hit på henne.
    Design: MM
  5. GLAM OF SWEDEN  Rengöringsservetter med Micellar Water som tar bort smink utan att torka ut. Funkar bra, även på mascara. Sved lite kring ögonen på mig.
    Innehåll: MM
    Design: MM 
  6. THISWORKS Bonusprodukt! Victoria Beckhams favoritprodukt som ger dig en riktigt fukt-boost med Aloe vera barbadensis som tredje ingrediens. Magisk ansiktsmask, primer och moisturiser i ett.
    Innehåll: Måste provas!
    Design: MMM

veganska skönhetsprodukter