Enkel nyttig frukost denna söndag

Här kommer ett sent morgoninlägg. För det är inte alls morgon längre utan snarare eftermiddag och regnet öser fortfarande ner. Var ut i trädgården en sväng och rev lite i rabatten, kallt,…brr!

Eurovision-final igår! Vad tycker ni om vinnaren Ukraina? Låten är riktigt bra tycker jag och Jamala är en fantastiskt sångerska och hon framför låten riktigt bra och känslosamt. Man blir lite sorgsen av den bara, och själv hoppades jag på Australien eller Litauen, eller Sverige såklart.

I trädgården har mina odlingslådor ruttnat sönder med åren så jag funderar på att ordna nya innan jag planterar ut mina små förodlingskrukor jag lyckats få till inne. Kollegan har varit snäll och beställt fler fröer, bland annat gröna sojabönor och spenat så det ska bli kul att få ner i jorden. Men dock i ett par nya sjyssta fräscha odlingslådor. Får se till att fixa till det snart. Dessutom vill jag flytta dem närmare huset för det händer faktiskt att jag glömmer bort att vattna. Så närmare där jag har bättre översyn på plantagen. Månskensbonde som jag är.

Hur som helst, vad gott det är med frukost på helgerna! Familjemys till max med en massa gottgott. Har även gjort ny granola. På bild ser ni dock annat ihopplock som inte är rostat i ugn, men lika gott för det. Ungefär som mantarvadmanhar-müsli typ. Gott och lätt att slänga ihop.

 

breakfast-3

 

breakfast-4

 

breakfast-5

Enkelt och gott för kropp

3 thoughts on “Enkel nyttig frukost denna söndag

  1. Vad gott det ser ut. Blir riktigt hungrig trots att jag nyss ätit lunch. Ha en fin fortsättning på dagen. kram Annika

Comments are closed.