Familjemys och blöta katter

Familjemys i soffan snart när det är dags för Eurovision-final! Vi får se om det blir jag och mannen eller om tonåringar vill vara med.

Tussebus så trötter på köksbordet. Herregud vad kallt det är ute och regnet fortsätter ösa ner. In kommer Tusseludden blöt. Han är full med fästingar stackaren och de är svåra att få bort. Gav båda katterna en varsin boost med lösning i nacken som ska hjälpa mot fästingar och loppor.

Zoomade in Tusse och ett par blomsters i vas som jag tog från rabatten. Har precis ätit middag och inväntar Eurovision. Hade varit grymt att vara där, men vi får njuta av folkfesten hemifrån soffan. Nu ska jag plocka fram vårt fruktfat, grönsaker och dip, dadelbollar och en massa annat gott! Trevlig kväll alla rara!

Bilderna är klickbara och bildspel öppnas i större upplösning.

Tusse

Tussebus

tusseboy-2

Tröttis

tusseboy-3

Små blomsters från rabatten

2 thoughts on “Familjemys och blöta katter

  1. Inget mello för min del igårkväll/natt – men det var ändå kul att vakna upp i morse till nyhetssändningen på klockradion och höra att Frans kommit så bra som femma! :-) Vinnarlåten har jag inte särskilt mycket koll på än, men den lär väl också spelas en massa på radion framöver. Så hoppas den inte skaver allt för mycket i öronen! ;-)

    Svar: Pappas op gick bra, men nu väntar vi på besked om vilken typ av tumör det är han har. Den sitter på ett ställe där man knappt kan förvänta sej att den ska vara snäll… :-(

    Önskar dej en fin söndag!! :-)

Comments are closed.