På gymmet efter jobb och proteinshake

På gymmet. Det blev en hel del jobb idag men även en timme på gymmet! Varit lite förkyld för någon vecka sedan så jag ville vänta tills jag blev ordentligt frisk den här gången. Kändes i kroppen att jag inte hade riktigt samma ork, så jag hoppas jag inte började för tidigt ändå samt att jag inte tog ut mig. Åt ganska bra innan och så den vanliga ”nappflaskan” efteråt med proteinshake i, perfekt för återhämtningen och musklerna efter träning.

på gymmet

Fokus

Som ni ser behövs många fler pass på gymmet för att jag ska kunna gå upp i vikt. Har alltid haft svårt att gå upp i vikt och varit på samma vikt i alla år, förutom vid graviditeterna då förstås. Har kunnat växla 1-2 kg upp och ner men inte mer. Så fokus ligger på att gå upp i vikt, i muskler och lite mer underhudsfett skulle inte skada heller.

3 thoughts on “På gymmet efter jobb och proteinshake

  1. Jag har alltid inbillat mej att gym och styrketräning är skittråkigt, så därför har jag aldrig testat. Tänk om jag har helfel!? Det har ju tyvärr hänt ibland kring helt andra saker… Hm! <:-)

    För krasst sett skulle styrketräning säkerligen göra susen för min kropp – dessutom sägs det ju motverka demens också!? :-) Och till skillnad från dej så har jag ett antal överflödskilon, som skulle se mycket bättre ut om de omvandlades till muskler istället. :-)

    På senare tid har det pratats rätt mycket om hur elitidrottande kvinnor äter – intressant, tycker jag. Undernäring – eller i varjefall att de äter för lite/för näringsfattigt – är ju tydligen ett ganska stort problem. Så det är nog inte fel att tänka på sånt även som "fritids-idrottare", kanske allra helst när man som du vill bygga upp kroppen snarare än slimma ner den. Hoppas du hittar rätt formula!! :-)

Comments are closed.