En viktig länk i vårdkedjan

Vårdkedjan. Förstasidan minsann. Jo, i förrgår kom en reporter till oss. Vi hade nämligen mailat henne och bett henne komma. Vi vill att vårt yrke som medicinska vårdadministratörer skall värderas högre. Vi vill synas! Det var ett perfekt tillfälle att få artikeln publicerad igår på fredagen, för från och med då blev journalen synlig på nätet för patienterna i vårt län. Här kan ni se hela artikeln på NA, journal på nätet.

Vårdkedjan – rätt person på rätt plats

Vi är en viktig länk i vårdkedjan! När vi gör det administrativa jobbet kan vårdpersonalen ägna sig åt patienterna. Rätt person på rätt plats som utför det den är utbildad till. Vi känner oss stolta över att vi gjort detta! Det känns riktigt bra och artikeln blev superbra, vi fick fram det vi ville ha sagt.

Drömde dock på natten innan publicering att jag hamnade på förstasidan med jordens fulmin,…hemska tanke. Förstasidan blev det, men ingen närbild som tur var. Mina kollegor är med på sid 4 och 5.

vårdkedjan

NA

2 thoughts on “En viktig länk i vårdkedjan

  1. Bra jobbat! Ni medicinska sekreterare är jätteviktiga. Vad tyckte arbetsgivaren om artikeln? Kram

Comments are closed.