Slutrea – hemklickat från Ellos

Klickade hem lite nytt från Ellos för några dagar sedan, hämtade ut det idag. De har ju en ordentlig slutrea nu. Jag fastnade såklart för skalbaggen, fast den är lite äcklig egentligen, lite för verklig bara. En mysig mjuk tröja, t-shirt, lite paljetter och två ”blusar” i omlott, totalt 487 kr cathing!

Har inte hunnit öppna påsen än, så jag får kika på kläderna och kuddfodralet i helgen. Hoppas hoppas allt passar.

Är det för smått så kanske dottern vill ha något utav det, hon har ju börjat rota i min garderob märker jag. Men det gör mig inget. Det är ganska bra egentligen för jag ser det som en rensning av kläder jag typ aldrig använder, eller så kanske de krympt i tvätten och inte sitter bra längre. Så en del har hon faktiskt fått behålla.

Kanske kommer det lite foton på allt, outfit kanske,..nja vi får se. Annars så är det ju Mello-final i helgen! Men först Vikings imorgon,…gud jag längtar haha. Och på söndag extrajobb på ordinarie arbetet. Gokväll vänner! <3

slutrea

Slutrea – skynda fynda