Bästa träningen – Dag … (69)

Bästa träningen är den som blir av. Senaste uppdateringen i min livsstilsförändring var när jag åkte på en lätt förkylning, och då var jag på dag 35, med fyra dagar kvar av F1-boxen. Självklart tränar man inte med en förkylning i kroppen så jag fick helt enkelt bryta där.

Så det jag kommer göra är att gå på F2-boxen så fort jag får hem den. Under tiden fortsätter jag äta ordentligt och välja bra mat, ta kosttillskott och göra hemmaövningar samt gå på gym 1-2 ggr/v. Ska bli intressant att se hur träningen är i F2, ska vara betydligt mycket tuffare har jag hört så det gäller att hålla igång fram till dess. Bra att det finns kosttillskott kvar från F1-boxen som jag kan fortsätta med.

Bästa träningen är som sagt den som blir av. På jobbet har vi till och med funderingar på att köpa oss en varsin pilatesboll att sitta på vid skrivbordet. Det skulle vara toppen att träna lite core-muskler samtidigt som man skriver journaler. Vi tar trapporna på jobbet, istället för hissen. Vi har höj- och sänkbart skrivbord så vi kan stå upp och skriva.

Det går ju att hitta tillfällen att träna på som man kanske inte tänker på. Som texten lyder nedan ”squats down to look in the fridge”,..haha så j-vla bra. Förresten, det finns så snygga träningskläder från Nike, men alltså skorna hur coola är de inte? Jag behöver ett par nya skor både till jobbet och gymmet. Sneakers med fjädrar är av det franska märket Asfvlt.

bästa träningen

2 thoughts on “Bästa träningen – Dag … (69)

Comments are closed.