Bokrea – frossa i kokböcker

Idag känner jag mig bara så,.. helt uppåt väggarna happy, som en liten påtänd kontorsråtta anlände jag till jobbet idag, alldeles för sömndrucken med endast fåtal timmar skönhetssömn. Men jag kände mig bara så glad, nästan euforisk och munnen min gick i ett så jag nästan vrickar tungan.

Bokrea Mannerströms Fisk

I helgen var vi förbi IcaMaxi och där var det ju fullt ös på bokrea! Jag spanade direkt in kokböckerna,..alltså de är så himla snyggt designade en del så jag skulle kunna köpa en bara för designens skull. Men den här boken med Leif Mannerström skulle jag gärna vilja gotta ner mig i. Tänk en så tjock bok full med fiskrecept, fisk för folket! Jag har så dålig fantasi när det kommer till just fisk, så den har jag spanat in. Kanske borde åka tillbaka innan den är slutsåld, om jag minns rätt kostar den 99 kr. Den andra boken i bild som ligger bredvid vill jag också ha, vet inte vad som är i den dock eftersom det var så bråttom med handlingen den dagen.

Dottern är inte lika velig som jag och bestämde sig väldigt fort för vilken bok hon ville ha. Och det blev ”Lomelinos tårtor” för 79 kr, katching! Jag följer Lomelino på Instagram och hon tar så otroligt vackra foton på bakverk och annat. Ett bra val som passar dottern. Hon bakade senast i helgen,. och nu väntar hon ivrigt på nästa Bakbox som i dagarna kommer med posten.

bokrea

Inspo bokrea