TGIF – Vikings och tröttmössor

Fredag idag vänner! TGIF! Den här veckan sa bara swish swosh, och hur skönt är inte det!? Veckan började bra med styrketräning och slutade precis lika bra med mer styrketräning.

Jag har hittat en förpackning med kex som är så grymt god, någon ny sort tror jag. Ny för mig i alla fall. Göteborgs Utvalda Kex, ”ett sprött digestivekex med perfekt balans av råg, chia och havssalt”. Balans och balans vet jag inte, med vetemjöl som första ingrediens,..men de är grymt goda och till dessa ska jag ha fransk brie och ett glas rött ikväll.

På OBH Nordic sänds det tredje avsnittet av Vikings! Bästa serien! Ragnar och Ladgerda (Lagertha), jag tror att de kommer hitta tillbaka till varandra till slut,..eller nä kanske inte. Jag vet inte. I den här serien kan allt hända när de far iväg på vikingatåg och plundrar. Skådespelarna är så grymt bra. Travis Fimmel ”Ragnar”, Katheryn Winnik ”Lagertha” och Gustaf Skarsgård ”Floki”. Nedan ser ni,..”Ragnar”. Brain overload.

Bjuder även på två tröttmössor lite längre ner. Tusse och tonårssonen. Önskar alla som kikar in här en lugn och skön fredag!

TGIF

tgif

Tröttmössa 1

tgif

Tröttmössa 2

One thought on “TGIF – Vikings och tröttmössor

Comments are closed.