Vinterlandskap och mot nya mål

 

vinterlandskap

Vinterlandskap

Mot nya mål

Vilken överraskning! Syrran med respektive hälsade på oss igår till idag. Dock utan sina barn i släptåg men det var skoj ändå! Vi har ätit gott och umgåtts, alltid lika trevligt och roligt. På kvällen såg vi två filmer och kom inte i säng förrän 01 typ. Har ju vänt på dygnet lite under ledigheten. Och så har vi pratat massor och planerat en del för att kunna nå våra mål.

Dagen efter sov vi ut, åt en stadig frukost och gick ut på en promenad i vinterlandskap. Så krispigt kallt så det blev inte långa stunder med kameran. En snabb bild och så gick vi vidare. I år ska det bli många många fler promenader kan jag lova, och mindre onyttigheter. Har ju redan fått en bra början och den banan tänker jag fortsätta på.

vinterlandskap

Kaveldun

3 thoughts on “Vinterlandskap och mot nya mål

Comments are closed.