Tips på outfits och snygga kombos

Men åh vad jag behöver nytt i min garderob. Tips på outfits mottages gärna! Inte bara insidan av mig själv som behöver sig en utrensning, utan även min garderob. Den är så tråkig och trång! Önskar så att jag kunde åka iväg och handla allt helt nytt, baskläder, underkläder, strumpor och allt möjligt annat som man behöver ha till olika händelser.

Men eller hur. Istället så får man gå och duttidutthandla en tröja hit och en tröja dit. Det blir ju inte bra för ingenting PASSAR ihop! Jag blir tokig när jag ska iväg på något speciellt och kanske vill ha på mig något snyggt som jag inte använt hundra gånger redan. Jag får inte ihop en snygg outfit. Jag känner i hela kroppen att det bara blir fel. Har ni några tips på outfits, hur man klär sig egentligen. Hur ska man tänka liksom.

Till exempel en vid fladdrig tröja med fladdriga byxor går det fet bort? Man klär sig väl precis som man vill, men just jag vill ha konkreta braiga tips nu. Tips på outfits.

Och varför är det så att det som är så toksnyggt på någon annan, kanske inte alls ser lika bra ut på mig?! Den här bilden hittade jag på Pinterest. En enkel snygg outfit tycker jag.

tips på outfits

Källa: Pinterest