Livsstilsförändring – investera i dig själv

Livsstilsförändring. Ni har säkert förstått att jag jobbar med andra saker på fritiden än mitt vanliga jobb. Yes, jag har två jobb. Hur får jag egentligen det att fungera? En livsstilsförändring kräver engagemang och vilja, drömmar och mål. Och jag tar mig tid. Jag får helt enkelt välja bort annat, som till exempel tv-tittande, slösurfning, städning och sånt.

Livsstilsförändring – investera i dig själv

Jag har med min andra sysselsättning möjlighet att jobba hemifrån, men även på resande fot bortifrån. Hur smidigt som helst. Laptop-lifestyle. Jag vill ha förändring och hur ska det kunna bli någon livsstilsförändring, och hur ska jag kunna nå mina mål om jag inte vågar satsa. Våga ta steget ut ur ekorrhjulet. Jag vill inte vara ekorre längre!

livsstilsförändring

För att nå dina mål behöver du omprogrammera dig mentalt, förbereda dig för det, visualisera. Så jag ska göra en drömtavla! Och den ska jag rama in och hänga upp någonstans där jag ser den varje dag, så att den påminner mig om att kämpa.

Mitt i all denna förändring som till stor del är mental för mig, så får jag även fysisk förändring med Aloe vera-produkter. Både på insidan och utsidan. Och jag märker verkligen skillnad. Hur bra är inte det?

livsstilsförändring

Personlig utveckling inom hälsa och skönhet

Jag skulle kunna välja att spela online, gå med i postkodmiljonären eller spela på hästarna varje helg. Men nej, att spela är inget för mig för jag har sådan fruktansvärd otur så det är liksom inte roligt eller ens lönt i längden. Spela på hästarna har jag ju gjort men nu var det länge sedan. Jag tröttnar liksom, för det blir aldrig någon vinst för mig vare sig i plånboken, fysiskt eller psykiskt.

Så istället lägger jag min energi, att på min fritid, bygga på min och min familjs framtid.