Vitaminboost inför hösten med vänner

I söndags bjöd jag in ett par vänner på en Må Bra-stund med vitaminboost inför hösten. En blåbärsboost med sojaprotein, blåbär (eko), björnbär (eko), kokosmjölk (osockrad) och is. Smarrig och mättande måltidsersättning.

vitaminboost

Mix mix

Men jag bjöd även på lite lättare tilltugg som laxrullar, snittar, vindruvor, melon, fläderblomssaft och till kaffet blev det dadelbollar. Dadlarbollar?…vet inte hur man böjer det men ni förstår ju. Färska dadlar ihopmixade med kakao, havregryn, vaniljpulver, kaffe och kokosolja, flingsalt och så rullas de i kokosflingor. Här finns recept på dadelbollarna. Grymt goda!

Vitaminboost för immunförsvaret – Att få inspirera och rekommendera

Det var riktigt trevligt att ha ett par vänner över, och roligt att få rekommendera mina favoritprodukter till någon annan. Och de verkade nyfikna och ställde många frågor. De fick också smaka på Argi+, ett kosttillskott med mycket antioxidanter och aminosyra. Likaså Aloe Vera-Gel, magens bästa vän för att stärka immunförsvaret bland så mycket annat. Två stora favoriter hos mig som jag själv använder.

De blev även intresserade av lite olika produkter, och jag hoppas de blir nöjda med sina val. Om ni är nyfikna på proteinpulvret jag använde till shaken eller något annat, och vill veta mer, är det bara att ni hör av er.

vitaminboost

Blåbärsboost – Proteiner och antioxidanter

Dadelbollar – ett lite hälsosammare val

vitaminboost

Vitaminboost – nyttigt och gott

Provpåsar i fina burkar och korgar,
och så en Aloe Vera såklart!

2 thoughts on “Vitaminboost inför hösten med vänner

 1. Så fint du hade fixat det!
  Jag bommade väl att betala med kort idag… Tog bankgiro då jag är livrädd och vill betala på en gång.
  Tänkte inte på at jag skulle tagit direkt banköverföring…
  Nåväl, jag lär ju inte göra om det..
  Annars gick det bra igår, Pernilla o Helena är ju så proffsiga!
  Ha de fint!
  Kram Anna

Comments are closed.