Julbord hos BallBreakers med tema

Idag kom jag att tänka på att det är tre månader kvar till julafton. Det är ju ett tag kvar alltså, men man ska vara ute i god tid, särskilt om man som vi firar julen hemma och har funderingar på att bygga om lite i köket…innan jul! Här om dagen gick diskmaskinen sönder, pang bom proppen gick och rök bolmade ur den. Så det fick bli en ny diskmaskin. Och olyckor kommer ju i tre,..sägs det, vilket faktiskt hänt oss förr. Så jag känner nu att det kanske vore bra att byta ut kyl och frys också, och det ena löser det andra och så vidare. Så nu planerar vi omstrukturering i vårt kök, för när vi ändå håller på så kan vi ju flytta kyl och frys någon annanstans i köket och bygga ett skafferi när vi ändå håller på, och måla om. Och påbörjar vi det projektet…

…så vill man inte vara hemma i juletid med allt vad det innebär. Då flyr man, och önskar man en jul med lite mer action så ska man ta sig till BallBreaker som är en restaurang i Stockholm. BallBreakers verkar vara ett riktigt ballt ställe. Av bilderna att döma på Instagram så finns det servitriser på rullskridskor. Gamla hederliga sådana, som jag själv hade på 80-talet. Varför sparade jag inte dem?…svarta med gula hjul. Inte för att de hade passat mig nu, men ändå.

På BallBreakers såg jag att man kan boka julbord med tema. T.ex familjejulbordet, julbord och racing eller julbord och bowling. Hade jag bott kvar i Sthlm hade jag gärna velat äta julbord här och spöat resten av familjen i bowling. I wish.BallBreakers

2 thoughts on “Julbord hos BallBreakers med tema

 1. Kyl med din visning idag!
  Jag ska ha min första på tisdag då Helena o Pernilla kommer ner.
  Så spännande, men jag är lite nervös allt..
  Kändes det bra?
  Kram Anna

  1. Hej! Ja det kändes bra! Pirrig blir jag också, och lite tunghäfta ibland, men det är så trevligt och kul. Tror nog att de blev lite inspirerade i alla fall, och nu hoppas jag att de blir nöjda med sina val av produkter. Lycka till med din visning på tisdag!

Comments are closed.