Kickstart C9 – grunden för livslång vana

Med en kickstart C9 – Change 9-programmet –  får kropp och själ en effektiv skjuts. Vem vill inte må bättre och se bättre ut, få mer energi, och kontrollera sin aptit.

Vilken underbart solig och varm helg vi hade! Efter semestertid med mycket god mat och dryck, har mannen bestämt sig för en resa mot en hälsosammare livsstil. Med en kickstart med C9 – Change 9-programmet –  får kropp och själ en effektiv skjuts. Vem vill inte må bättre och se bättre ut, få mer energi, och kontrollera sin aptit och kanske gå ned några kilo I vikt?  Ni ska få följa hans resa mot en livslång vana, och den 30 aug är sista dagen av 9!

Kickstart C9

Dag 1 och 2 har bestått av minst 30 min lågintensiv träning. Även det ni ser på bild. Det är Forever Ultra måltidsersättning blandat med hallon och osötad cashewmjölk (valfritt), tablett Forever Therm, Aloe Vera Gel, Forever Fiber och vatten. Mycket vatten! Men det finns något som heter ”Fria listan”, och han har t.ex ätit lite av jordgubbar, kiwi, plommon och sparris.

kickstart c9

Imorgon börjar dag 3 och då fortsätter han med det ovannämnda, men får också börja med en måltid. Med handboken och måttbandet som medföljer C9-boxen är det enkelt att följa och vi har koll på allt.

Nu ska jag förbereda morgondagen så mannen får med sig det han behöver äta. Det finns många goda shakerrecept i handboken, funderar på blåbärs-boosten men att byta ut blåbär mot björnbär för det är ju det jag har hemma nu. Egenodlade och allt.

Stay tuned!

One thought on “Kickstart C9 – grunden för livslång vana

  1. C9 har jag aldrig hört talas om innan. Men spontant låter nio dagar som en alldeles för kort tid för att etablera nya vanor för resten av livet…? Fast programmet fortsätter kanske efter de här inledande dagarna??? :-)

    Hur som så hoppas jag att din man uppnår det han vill genom detta!!

Comments are closed.