Hemmamys

Det var så länge sedan jag skrev i bloggen, skämskudde på! Men är det semester så är det, och särskilt om jag är ute och campar så räcker inte tiden till riktigt. Det har dock varit skönt, så skönt att jag blir väldigt trött på kvällen och inte ens orkar sätta igång datorn. Gjorde ett försök när vi var i Ullared och campa i husvagnen, och fick ut ett inlägg i bloggen men senare upptäckte jag ju att jag glömt att visa jättemånga bilder därifrån. Det är som att hjärnan har gått på lågvarv. Och det är väl bra också, ett litet break kan man behöva. Dock har jag fortfarande varit aktiv på instagram, så ni kanske vet lite grann vart vi har hållit hus.

Idag är sista semesterdagen, känns helt okej för vi har ju en annan resa att se fram emot i september.

Snart får ni se lite bilder från vår campingresa. Så länge, lite detaljer från vår altan.

Myser på vår altan

 

One thought on “Hemmamys

Comments are closed.