Apelviken i vind

God lördagskväll! Vi for iväg till Stockholm fram och tillbaka för att gratulera svärmor på sin födelsedag. Åt kräftor och västerbottenpaj och hade det nice. Så nu är vi hemma igen. Jag tänkte visa lite foton från härliga Apelviken i Varberg, dit vi tog en dagsutflykt när vi campade i Ullared.

När vi kom dit hade vi med oss badkläder, men dessa fick vi låta ligga kvar i bilen för den dagen blåste det hård vind på stranden. Men däremot stannade vi en stund och strosade på stranden och kollade in all aktivitet i vattnet. Perfekt väder för surfare.

apelviken

Apelviken

apelviken

Vågor

Snäckor

Strosar i vind

Efteråt for vi in till Varbergs city och köpte frozen youghurt till kidsens stora förtjusning. Sedan efter att jag kollat in en liten butik åkte vi tillbaka till Ullareds camping igen. Jag hade sett fram emot att fånga lite sol på den där stranden, men det var hopplöst hård vind så det var inte att tänka på, och precis innan vi åkte kom en liten regnskur på det också. Skum sommar det varit i år. Men vädret kan man inte rå över, och vi är glada ändå.

I Varberg

I bilen

3 thoughts on “Apelviken i vind

  1. Vilken mysig tripp ni gjorde! Och jag ÄLSKAR dina bilder!!! Du är så duktig! Förmedla saker kan du verkligen. Kramis Pernilla

    1. Men tack snälla rara du! Ja det var en härlig tripp faktiskt, önskade dock att det blåst lite mindre så kunde ha solat och badat också.

Comments are closed.