Inspirerande dröm på en gård med nya vänner

Friends, nu ligger jag lite efter igen. Men vi är just nu på campingen i Ullared sedan ett par dagar tillbaka. Tog med oss systersonen min hit också. Vi regnar bort mellan varven men då och då visar sig solen. Natten som var har det öst ner regn nästan hela natten lång, hårt argt regn. Men idag har det varit lite finare väder och vi tog en tripp till Varberg.

Jag ska bara lite snabbt visa ett par foton från helgen som jag tillbringade på en gård med nya vänner. Vänner som har samma brinnande intresse som jag har just nu. På gården har vi fått mycket inspiration, föreläsningar och produktvisning vilket gjorde att min hjärna fick fart och lät mig ligga sömnlös halva natten och planera och fundera. I ett mysigt rum som fått namnet ”Blåklint” fick jag övernatta, och jag läste, surfa och tänkte så det knaka. Fick så mycket bra inspo och känner mig heltaggad.

inspirerande dröm

Vi fick även äta väldigt god mat i det fina orangeriet. Uppdukat i en härlig miljö, tänk va…ett orangerie det skulle vara något det. Inspirerande dröm. Men jag har andra drömmar just nu, och jag tror nog att jag ska se till att få ner dessa på ett papper i både bild och text. Både små och stora drömmar.

Ett par väl valda ord… ”Success occurs when your dreams get bigger than your excuses”. Har du någon dröm?

inspirerande dröm

Detalj från orangeriet

One thought on “Inspirerande dröm på en gård med nya vänner

Comments are closed.