Återförsäljare av Aloe Vera

Jag har varit på teamträff på Jeanettes gård. En teamträff för återförsäljare av Aloe vera-produkter. Det är väldigt trevligt, supergulliga tjejer och Jeanette med sina tre vänner gav oss en innehållsrik dag och god mat.

Vi kikade runt på Jeanettes fina gård. Jag som gillar detaljer tänkte inte så mycket på att fotografera vackra vyer utan zoomade in en gigantisk Aloe Vera på uppfarten, och vindruvor i orangeriet där vi åt lunchen. Vi skålade och hälsades välkomna och fick sedan många timmars utbildning och inspiration.

Torun från Norge

Nästa dag vaknade jag efter kanske 4-5 timmars sömn, då jag började läsa i en bok som jag sedan köpte också. Men ändå var jag inte trött, efter frukost var jag piggare än piggast och fortsatte lyssna och anteckna. Pernilla blev sminkad, som jag visade en bild på i tidigare inlägg.  Vi fick också träffa Torun från Norge! Vi åt lunch tillsammans och fick höra om hennes story och framgångstips om hur man blir en bra återförsäljare.

Att vara återförsäljare av Aloe Vera-produkter

Jag är glad och förväntansfull över att vara återförsäljare av Aloe Vera. Glad att jag fick den här möjligheten, och så mycket roligt jag redan fått vara med om. Det finns många fina kvalitetsprodukter, är nyfiken på att prova fler av vad jag redan har använt. Snart ska jag visa er ett gäng produkter som jag använt på en och samma dag. Jag är min egen bästa kund skulle jag tro.

återförsäljare av aloe vera

Jag och Suss
(foto av Pernilla)

Jeanette, tack för att vi fick komma till din fina gård!